Snaja Teodore Džehverović, Adriana Kadar na svet je juče donela devojčicu kojoj su dali ime Dorotea.

Adriana i Sava, koji je od supruge 15 godina stariji, a bio joj je i profesor, objavili su na društvenim mrežama svaki trenutak porođaja. Džehverović je bio sve vreme uz superugu, na koju je jako ponosan.

– Sam porođaj je bio kratak i ne toliko bolan kada uporedim sa kontrakcijama. Osećaj kada su mi je stavili na grudi je bio nešto neverovatano, što ću pamtiti do kraja života – napisala je posle porođaja Adriana.

Sava je takođe podelio svoje utiske i veoma je ponosan na svoje devojke.

– Nemam snage ni mnogo da pišem. Danas sam doživeo najveću sreću u životu. Doživljaj je neopisiv a emocije samo jednom u životu. Toliko sam želeo da prisustvujem porođaju i da zajedno dočekamo na svet našu Doroteu. Želja nam se ispunila u poslednjem trenutku jer je Bog tako hteo. Svakom tati bih to preporučio. Moja žena je danas bila heroj i ponosim se njom. Bićeš najbolja mama na svetu – napisao je on na Instagramu.

Oni su ćerkici dali ima Dorotea, što znači “dar Božiji” – od grčkog doron, što znači “dar” i theos što znači “Bog”.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Džehvi postala tetka! Porodila se Adriana Kadar!

sledeća vest

Originalni tekst