Rođeni brat učesnika „Elite 7“ Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, a sumnja se da je u pitanju samoubistvo.

Janjuša su momentalno izveli iz „Elite“, nakon čega su mu saopštili ove tužne vesti, a domaći mediji su kontaktirali porodicu Janjušević, koja je otkrila gde će Mihailo biti sahranjen, ali i kako su saznali za njegovu smrt:

Foto: Društvene mreže

 

Kako mogu da budem, ne znamo šta nas je snašlo i nemamo pojma šta se desilo našem Mihailu. Ne zna se ni šta se dešavalo u stanu u kom je bio. Retko smo bili u kontaktu, on je najviše sa majkom komunicirao. Majka je u šoku, šta da kaže žena. Mihailo je trebalo da dođe kod nas u Prijepolje sad za praznike – rekla je Janjuševa baka za Republiku, da bi se potom na telefon javila tetka, koja je objasnila da majka od boli nije mogla da se javi na telefon:

Ništa nam nisu rekli. Mi nećemo da idemo u Beograd, Mihaila treba da dovezu u Prijepolje. Ovde će biti sahrana. Držimo se kako možemo, teško nam je i hvala svima koji su zvali. Mi smo iz medija saznali da je Mihailo pronađen mrtav. Nismo ništa u početku znali. Ostali smo u šoku.


Janjušev brat bio žrtva nasilja?! Korisnici društvenih mreža otkrili: Mihaila su godinama maltretirali!

sledeća vest

Originalni tekst