Iako njeni roditelji nisu bili za to da se bavi javnim poslom zbog raznih predrasuda, pjevačica Ivana Nikolić nije odustala od svog sna i izgradila je ime na estradi.

Ivana ističe da ona nije dozvolila da bilo ko remeti njene planove te da je njena porodica to vremenom prihvatila i pružila joj neizmjernu podršku.

–Oni su uglavnom imali predrasude što se tiče toga, ali naravno ja sam tvrdoglavi ovan u horoskopu i ja uopšte ne dozvoljavam da mi iko ruši planove u životu, tako da sam ja bila u fazonu da nemaju drugu opciju nego da sve to prihvate. Naravno kad su oni vidjeli da sve to valja, da je grupa počela da funkcioniše na način na koji jeste i generalno svi ti moji prvi koraci i sve to što se dešavalo, prvo taj moj kontakt sa estradom je njima bio super i oni su sve to naravno prihvatili i dan danas su uz mene – rekla je Ivana.

Nikolićeva važi za jednu od najljepših pjevačica na estradnoj sceni, ali kaže da i dalje nije pronašla pravog muškarca, ističući da je to malo teže kada si javna ličnost.

-Nemam od koga da se branim. Stvarno nemam, to je tako s lijepim ženama, ali stvarno je tako. Ja bih voljela da meni neko priđe. Ne znam šta je u pitanju, možda misle da sam komplikovana, ne znam šta je problem. Vjerovatno imaju predrasude, to je normalno. Pogotovo kada si javna ličnost, ali generalno sa mnom ne bi trebalo da bude tih problema – govorila je, pa dodala:

-O tome sam pričala par puta i onda je bilo mnogo novinskih naslova, kako je moguće da sam rekla da je potrebno samo da muškarac bude normalan. Danas je, nažalost to teško naći, ali kad muškarac normalno priđe i kad normalno razgovarate, imate teme za razgovor, mislim da je to već dovoljno zeleno svjetlo – rekla je Ivana.

Pjevačica u većini slučajeva dobija pozitivne komentare, međutim, kao i kod svakog, ponekad se nađu i oni manje lijepi, a ona je otkrila da li je neki pogađaju.

-Što se tiče komentara generalno me ne dotiče. Mene više nervira što ja vidim šta tu sve fali, šta je moglo da bude bolje. Stvarno mi bude malo krivo, pošto ja znam da stvarno treniram dosta i pokušavam da se hranim zdravo koliko je to moguće u ovom poslu i onda vidim sebe na kameri, izgledam kao da imam pedeset kilograma viška, pa mi bude žao – rekla je.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst