Glumica se opustila na odmoru pa svoje pratioce na društvenim mrežama počastila zavodljivim plesom.

Mlada glumica sudeći po objavama na njenom Instagramu trenutno uživa na moru, a svoje pratioce počastila je serijom fotografija u bikiniju i jednim snimkom zavodljivog plesa kraj bazena.

Ivana se opustila uz muziku i zamešala kukovima, a sve je snimila njena prijateljica. Dudićeva je pokazala zavidno plesno umeće, pa i da joj tverkovanje dobro ide. Dok se uvijala u ritmu muzike i mešala guzom pokazala je i svoje vitko telo s obzirom na to da je raskopčana, bela košulja otkrila njen ravan i zategnut stomak na kom se presijavao zlatni lanac.

Ivana Dudić napravila feštu na brodu, društvo joj pravi Bikovićeva bivša: Povod je veliki, dobila je i divan poklon (FOTO)

sledeća vest

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan?

Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan?

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji „Otvoreni studio“ govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

Albanac progovorio istinu o zlostavljanu Srba na KiM! Kakva sudbina čeka opozicionara Kurtijevom režimu? (VIDEO) London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO) Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

Obama umešao svoju produženu ruku! Otkriven razlog prekida Bajdenove kandidature za predsednika SAD?! (VIDEO)

Originalni tekst