Dudićeva je ispričala da je svojevremeno bila sa kolegom u vezi, ali da tu grešku više ne bi ponovila.

Glumica Ivana Dudić večeras se pojavila vidno vesela na jednom prestoničkom događaju. 

Ona je nedavno skrenula pažnju javnosti na sebe kada je otkrila da je 32. godini dobila boginje. Kako je sada ispričala, tragovi od boginja su joj ostali po vratu, ali joj je najbitnije da ih je preležala bez ikakvih posledica. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Imam po vratu tragove od mučnog ležanja boginja. Izdržala sam nekako. Trebalo mi je da malo odmorim od svega, da stanem u budem kod kuće, ali sve ono najteže od boginja sam preživela u Americi. Tada nisam ni znala da su to boginje, mislila sam da me ujeo pauk, pa da mi izlazi alergija, čak sam pila i lekove od alergije, ali mi nije pomagalo. Tek kada sam došla u Beograd saznala sam da imam boginje – rekla je Ivana. 

Ivanu su zatim upitali da li je srećna u ljubavi, a ona je samo kratko odgovorila.

– Ja sam uvek srećna – rekla je ona kroz osmeh, pa otkrila da li bi se preselila u drugu državu zbog ljubavi.

– Razmišljala sam o tome i kao neko ko je dosta toga ostvario u svom životu po pitanju posla i to mi je bilo mnogo važna. Sada kada sam to ostvarila, mislim da bih, ali bih se vraćala zbog uloge. Sa druge strane, posao nikada ne bih napustila zbog ljubavi, pa makar bila sama ceo život. 

Za kraj glumica je ispričala da je pre bila sa kolegom u vezi, ali da sada ne bi bila ni sa jednim muškarcem sa javne scene. 

– Ja sam ranije bila sa kolegom, ali sada ne verujem da bih bila. Glumci su zajedno sa pevačima i svim javnim ličnostima, veliki egomanijaci, vi to ne razumeta, tako da mi to ne treba – rekla je Ivana. 

sledeća vest

Originalni tekst