Vesna Vukelić Vendi pojavila se večeras na snimanju emisije “Amidži šou” gde se pre ulaska u studio obratila okupljenim medijskim ekipama, među kojima je i Informer.

Ekscentrična vašarska pevačica i nekadašnja učesnica “Farme” i “Velikog brata” otkrila je na samom početku da li će publika imati priliku da je vidi u “Eliti”.

Foto: Masha Bandjur

 

Ne, prevaziđeno je to. Nemam adekvatne takmičare, ovo su ljudi koji ne pripadaju tom sloju. Kako kažu, “svaka ptica svome jatu leti”. 

Vukećiva je prokomentarisala odnos Ivana Marinkovića i Miljane Kulić.

Tu ne može da se uradi. Ona i njena majka su takvi oblici da sa njima ne može ništa da se dogovori. On mora da bude strpljiv dok Željko ne bude punoletan, pa neka tada grade odnose. Što se starateljstva tiče, ne znam koliko bi to bilo izvodljivo jer je on muškarac. Ivan je dobar mamac za ucenjivanje i žrtva porodice Kulić za ispiranje mozga. Dete je tu kolateralna šteta. 

Foto: Masha Bandjur

 

Vendi je kazala i da uprkos tome što su Željku Kuliću obezbeđeni svi uslovi, to nije dovoljno za zdravo odrastanje.

 Jedno je komfor, kada greju radijatori i kada je dušek mekan. To je dobro gledamo samo potrošačkim okom, to jeste potrebno, ali taj unutrašnji sadržaj sa kojim dete treba da se hrani, tu je Željko u deficitu. On je rastrzan. Osim, na neki način, Ivana ne postoji osoba koja može da ga modelira. Kažem “na neki način”, zato što Ivan voli decu koja su plod ljubavi. On njega voli samo kao dete. Ja sam bila tu kada se dogodio seks između Miljane i Ivana, na toj žurki – zaključuje Vendi za Informer. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst