Marinković je na društvenim mrežama podelio dve fotografije sa sinom i javno mu se obratio.

Željko Kulić, sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića danas puni šest godina. Ivan je sinu čestito rođendan na društvenim mrežama i objavio dve zajedničke fotografije, jednu iz tržnog centra na kojoj poziraju i drugu na kojoj uživaju na kauču u dnevnoj sobi.

– Zdrav i nasmejan bio… srećan rođiš, T – napisao je Marinković na svom Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram/ivanmarinkovic79_official

 

Ivan je po izlasku iz rijalitija govorio o Željku i kako ima veliku želju da ga vidi, kao i da je odmah po napuštanju imanja u Šimanovcima pokušao da stupi u kontakt sa Marijom Kulić, ali da mu ona nije odgovorila na poruku.

Foto: ATA Images

 

–  Nisam se čuo sa Miljanom, ali sam poslao poruku Mariji Kulić, nije mi još odgovorila. Baš sad imam žarku želju da vidim Željka. Preksinoć sam ga sanjao… I za to će mi biti potrebno puno vremena. Ne treba meni Kulići da „daju novu šansu“, mnogo je toga lošeg izrečenog, ali biću strpljiv. Nisam se čuo sa Lenom. To je tek teška priča. Goca je teža za saradnju od Marije. Mnogo. Taj odnos je mnogo kompleksniji. U kontaktu sam sa Lenom, dopisivali smo se prošle godine non-stop – ispričao je Marinković po izlasku iz rijalitija.

Neočekivan odgovor! Ivan Marinković otkrio da li je više voleo Gocu ili Jelenu, sve iznenadio

sledeća vest

Originalni tekst