Ivan Marinković posle gostovanja u emisiji “Narod pita” gde je izneo niz detalja o Miljani i Mariji Kulić, spakovao kodere i sa svojom verenicom Jelenom Ilić napustio Srbiju.

Ivan Marinković je nakon što se digla velika prašina oko starateljstva nad njegovim i Miljaninim sinom Željkom, odlučio da dok se strasti malo ne slegnu skloni se iz Beograda. On je sa svojom verenicom odlučio da otputuje na letovanje. 

Foto: printscreen instagram

Uživaju u Egiptu

Njih dvoje svakodnevno obaveštavaju svoje pratioce kako se provode, sunčaju i kupaju. Iako su otputovali u Egipat gde su sada nesnosne vrućine, a temperature iznad 45 stepeni, njih dvoje ne mare već uživaju u zasluženom odmoru, a kada se vrate Ivan će videti kako će dalje sa porodicom Kulić.

Foto: printscreen instagram

Pobegli od svih

Moj sin je dolazio kod mene i pričao kako ga Miljana bije, a i ja sam to video. Osim toga je pijanica, a i sama je priznala da se drogirala. A kada majci oduzimaju dete? Kada je narkoman, ku*va ili kada ga maltretira. Njena majka takođe pije. To je nešto preko čega neću da pređem – rekao je Ivan u emisiji “Narod pita”, a nama ostaje da vidimo koje će korake preduzeti kada se vrati sa letovanja, a sigurno je da će se boriti za svoje dete.

Foto: printscreen TV Pink

Sprema im se pakao


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

“Bebica je otišao kad je trebalo da vrati 10.000 evra”! Marija Kulić u velikom intervjuu otkrila sve o Miljani, Nenadu i Ivanu!

sledeća vest

Originalni tekst