Iva je uhvaćena sa novim dečkom u jednom restoranu, a novopečeni par se nije skrivao, pa su pred svima razmenjivali nežnosti.

Bivša učesnica rijalitija, Iva Grgurić, koja je nedavno raskinula vezu sa beogradskim biznismenom Nemanjom Petoševićem, već je našla novog momka. 

Kako se navodi u medijima, Iva je prošle nedelje imala zakazano fotografisanje u jednom luksuznom hotelu na Senjaku, nakon kojeg ju je pokupio javnosti nepoznat muškarac i odve u Skadarliju. 

Foto: ATAIMAGES

 

Ivu je novi dečko izveo na večeru u boemsku četvrt gde su pronašli sto za dvoje i prepustili se dugom razgovoru, ali i strastvenim, diskretnim dodirima koji ipak nisu prošli nezapaženo.

Kako je ispričao izvor koji ih je posmatrao, sve vreme su se smeškali, ispijali belo vino i nežno dodirivali rukama, za stolom, naočigled svih prisutnih.

Podsetimo, Iva je nedavno raskinula sa Petoševićem, a njihova ljubav delovala je idilično na društvenim mrežama. Inače, Ivin bivši dečko nedavno se prvi put oglasio povodom njegovog raskida sa starletom.

Foto: printscreen instagram

 

– Kako se poslednjih dana intenzivno u medjima piše o mom poslovnom i privatnom životu, sa akcentom na privatni, odlučio sam da ovde podelim par misli. Lično nikada nisam pričao javno o sadašnjim i bivšim vezama. Do sada nisam prihvatao pozive za gostovanja u emisijama i davao intervjue jer ne smatram sebe javnom ličnošću čiji život i detalji iz istog trebaju biti zanimljivi širokom auditorijumu. No, u ovom trenutku zbog trenutne situacije imam potrebu da kažem sledeće: Kad je u pitanju moja veza sa Ivom, mogu iskreno da kažem da sam srećan što sam imao nju pored sebe u jednom periodu života. Ona je devojka koja sama brine za sebe, snalazi se i bori za svoje bolje sutra. Ona se, ma kako god se to nekome činilo, ne oslanja na druge kako bi imala lepši život tako da odgovorno demantujem sva pisanja domaćih medija. Ukratko, bili smo jedno za drugo uvek tu, i tako verujem da će biti i u budućnosti, na ovaj ili na onaj način, šta god da nam sutra donese. Toliko od mene, svima želim svako dobro i svu sreću – napisao je Petošević.


sledeća vest

Originalni tekst