Uroš Stanić sve vreme tokom svog boravka u „Beloj kući“ iznosi šokantne tvrdnje na račun svog oca, a sada se oglasila njegova majka i sve otkrila.

Učesnik rijaliti programa „Elita 7“, Uroš Stanić, svojom pojavom i ponašanjem već mesecima unazad intrigira javnost. Ono što je najviše privuklo pažnju kod ljubitelja ovog televizijskog formata jeste Uroševa životna priča i njegov odnos sa ocem, za kojeg tvrdi da ga je maltretirao i da mu nije pružio roditeljsku ljubav.

Foto: printscreen pink tv

 

Nakon višemesečnog nagađanja o odnosima u porodici Stanić, sada se oglasila Tatjana, Uroševa majka, i otkrila istinu:

– Njegov otac je želeo da bude kao sva ostala deca, da priča o fudbalu, a ne one gluposti koje je on pravio. Naravno da ga kao otac voli, žrtvovao se za Uroša, ali on to nije znao da ceni. Nije da nije imao ljubav. Ja sam njemu svu ljubav davala. Moj sin ima srčani problem, išli smo na sve preglede, bio je mažen, ali je od jedanaeste godine promenio svoje ponašanje. Svaki roditelj želi dobro svom detetu. Njegov otac je protiv njegovih životnih stavova. Uroš je dete koje plane, ali i njegov otac ume. Znali su da se posvađaju, bilo je tu svega. Hiljadu puta je on oca izazivao. Obojica imaju kratak fitilj. Svet je surov, otac mu se borio, radio je, kuću je završio. Uroš ima stan u Beogradu, ja želim da popričam sa njim i da vidim šta on želi u životu. Ljudi su surovi, mi smo se držali po strani, a ja sam kao majka uz pomoć prijateljice odlučila da pošaljem Urošu poklone za praznike, kako bi video da nije sam – rekla je Uroševa majka.


sledeća vest

Originalni tekst