Dejan Dragojević definitivno je prebolio Aleksandru Nikolić i već nekoliko dana uživa u ljubavi s voditeljicom Tamarom Galijano.

Kako prenose mediji, varnice između njih su sjevnule na prvi pogled poslije slučajnog susreta na jednom događaju, a koliko je odlijepio za njom, svjedoči i to što je njihove intimne trenutke maženja podijelio i na svom Instagramu, zbog čega su mnogi pomislili da je u pitanju Dalila Dragojević. Ipak, ruka na snimku je Tamarina!

Foto: Ig

Kako bismo provjerili, mediji su kontaktirali sa atraktivnom voditeljicom, koja u početku nije htjela ništa da komentariše.

– Zaista ne bih komentarisala ništa na tu temu… Dejan mi je super frajer i mislim da je dobar dečko, rado bih izašla na dejt s njim, što da ne? – rekla je najprije Tamara, a kada smo je suočili sa saznanjima, riješila je sve da prizna:

– Ne znam stvarno kako ste to uspjeli da saznate, ali imate tačne informacije. Istina je da smo Dejan i ja na početku jedne lijepe priče. Varnice su sjevnule na prvu, kao što možete da vidite na snimku, koji je nastao krajnje spontano. Volim frajere koji ne kalkulišu. Dejan je na sve načine pokušavao da dođe do mene i uspio je. Od četvrtka se ne razdvajamo, toliko smo se smijali kad su ljudi pomislili da je na snimku na kome se vide naše ruke – Dalila. Kakva crna Dalila, ona je davna prošlost! Dejan je pravi džentlmen. Žao mi je samo što je do sada pravio katastrofalne izbore kada su žene u pitanju. Ovog puta je napravio pravi izbor. Vidjećemo koliko će sve ovo trajati, ali važno je da se zna da je sada Dejan – zauzet dečko – priznala je Tamara.

(express/kurir)

Originalni tekst