Pomen Predragu Živkoviću Tozovcu održan je danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana i među prisutnima je odmah uočena pevačeva udovica Emilija Mima Živković, dok njegovi sinovi nisu došli na pomen. 

Ona je stigla među prvima i položila cveće, a nekoliko minuta je sama stajala pored groba svog pokojnoig supruga i gledala u spomenik.

Estock

Supruga Predraga Živkovića Tozovca

Inače, nekoliko dana pred dvogodišnji pomen pevaču, isplivalo je da je nastao haos oko njegovog nasledstva. Naime, Tozovac iz dve bračne zajednice ima dvojicu sinova – Svetozara, i drugi nije poznat javnosti, budući da živi u Americi.

Emilija danas nije želela da daje izjave na temu nasledstva, pa je kratko za “Blic” poručila da je sve što se provlači kroz medije ovih dana velika laž, a onda je dodala da istina boli, ali i da neistina boli takođe i da “pogađa kao metak”.

Estock

Emilija Živković

Podsetimo, kako se navodilo, pevačevi sinovi su tražili svoj deo nasledstva. Njih dvojica su prvo pokušali da se dogovore sa pevačevom udovicom Emilijom Mimom Živković, ali ona im je preko advokata poručila da ne želi sa njim da se dogovara i da je za života Tozovac s njom napravio ugovor o izdržavanju, po kojem sva imovina pripada njoj nakon njegove smrti.

Predrag Živković Tozovac je posedova kuću na Voždovcu u kojoj je pause smrti živeo sa Emilijom, kao i još dva stana. Na bankovnim računima pronađeni su iznosi od više stotina hiljada evra koja je za života pevač stekao. Odlučeno je da se sve stavi u sef pause okončanja postupka.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst