Turska glumica Asli Enver (38) je nakon brojnih ljubavnih neuspeha sreću našla kraj preduzetnika Berkina Gokbudaka

foto: Printtscreen/Instagram/aslienver
foto: Printtscreen/Instagram/aslienver

Asli Enver (38) je jedna od najplaćenijih i najcenjenijih turskih glumica koju je naša publika upoznala zahvaljujući seriji “Istanbulska nevesta”.

Odmalena je pokazivala talenat za umetnost, a najveću podršku je imala u majci. Odrasla u u Londonu, gde je živela do svoje 12. godine kada su se preselili u Tursku. Iako joj je bilo potrebno vreme da nauči turski jezik, već sa 19 godina je počela da glumi u ozbiljnim televizijskim projektima. 

Ona je završila je glumu na čuvenom univerzitetu “Halič”, a iako zbog stidljive prirode niko nije verovao da će uspeti u ovom poslu, Asli je uspela da ostvari svoj san.

Za sada je igrala u nekoliko desetina serija, ali je morala da se suoči sa još jednom preprekom: disleksijom, poremećaja sposobnosti čitanja i razumevanja pročitanog što joj dodatno otežava učenje scenarija.

Međutim, ona uspešno uspeva da prebrodi sve te nedaće i godinama je jedna od najtraženijih turskih glumica.

Ipak, iako joj je na poslovnom planu, dugo nije bilo tako u ljubavnom životu.  Sve donedavno.

Podsetimo, glumica ima jedan brak iza sebe. Brak sa Birkanom Sokuluom se završio nakon samo tri godine.

Potom je bila verena za muzičara Murata Buza, sa kojima je raskidila i mirila se, ali je definitivno stavila tačku na vezu 2018. godine. 

Lepu glumicu su 2018. godine povezivali su srpskim fudbalerom Duškom Tošićem jer su navodno viđeni zajedno.

Stvarno ne znam šta da vam kažem o tome, njega čak ni ne poznajem, dešava se da izlaze takve stvari – rekla je Asli tada za medije. 

Nakon toliko ljubavnih brodoloma, glumica je konačno našla sreću.

Ona je iznenadila obožavaoce objavivši samo fotografiju u venčanici priznavši da se ponovo udala i to za preduzetnika Berkina Gokbudaka

Njih dvoje su se venčali u intimnom okruženju najbližih prijatelja i porodice, kada su je turski mediji upitali da čeka i prinovu, Asli nije ni demantovala ni potvrdila lepe vesti.

Već je samo zatražila malo vremena najavivši da će uskoro biti spremnija da govori o trudnoći.

Originalni tekst