Srpska predstavnica na predstojećoj „Evroviziji“ koja se održava u Malmeu, razvila je sa ambasadorkom Švedske Anikom Ben David, zastavu ove zemlje.

U zgradi Radio Televizije Srbije danas je upriličen ispraćaj srpske predstavnice na predstojeće veliko takmičenje u Malme, a Teya Dora je razvila zastavu Švedske pred odlazak.

Program uoči odlaska naše predstavnice vodili su Dragana Kosjerina i Stefan Popović, a Teya Dora je razmenila i nekoliko reči sa ambasadorkom Švedske Anikom Ben David i potom se obratila okupljenim novinarima: 

Foto: E-stock

Ambasadorka Švedske Anika Ben David i Teya Dora

– Mnogo znači vaša podrška. Velika je čast i odgovornost predstavljati Srbiju na Evroviziji. Mi smo učinili sve da to izgleda, slobodno mogu da kažem, savršeno – kazala je naša predstavnica koja je na pitanje voditelja kako izgleda jedan njen dan:

Foto: E-stock

 

– Malo naporno, ali ja uživamu tome i lepo mi je. Kad voliš nešto, ništa ti nije teško – kazala je Teya Dora koja je proteklih nedelja i meseci imala koncertnu turneju širom Srbije.

Šta je još kazala srpska predstavnica koja će se boriti na „Evroviziji 2024“ od 7. do 11. maja, pogledajte u snimku ispod:

Srpsku zastavu Teya Dori na ovoj ceremoniji uručio je prošlogodišnji predstavnik naše zemlje Luk Blek.

Foto: E-stock

 

Teya Dora pala na kladionicama! Nekoliko dana pred polufinale, došlo do neočekivanog obrta

sledeća vest

Originalni tekst