Život pjevačice Dare Bubamare godinama intrigira javnost, a prije svega njen ljubavni život. Iza sebe ima dva braka, prvog supruga skoro i ne pominje u javnosti, dok drugog Milana Kesića nerijetko pominje i ističe da su u odličnim odnosima.

Dara i Milan su se vjenčali 2008. godine, iz braka imaju sina Kostu, ali su poslije nekoliko godina stavili tačku na svoj emotivni odnos.

Milan je jednom prilikom otvoreno govorio o ljubavi i odnosu sa pjevačicom.

-Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju – rekao je Milan i dodao:

-Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda vjenčali. Međutim, posljednje dvije i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo htjeli da se razvedemo zbog djeteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku – iskren je bio jednom Kesić, prenosi Alo.

Originalni tekst