Snimak na kome Tijanu Milentijević kite bakšišom na jednom veselju do te mjere da nije više imala gdje da drži novčanice danima kruži društvenim mrežama, a momenat na kome joj kače keš za bretele od haljine izazvao je lavinu komentara.

Iako joj titula nove kraljice bakšiša ne smeta, Tijana priznaje da inače ne dozvoljava da gosti imaju takvu slobodu kada ona pjeva.

– Inače to i ne dozvoljavam, jedino sam tada dozvolila ovaj snimak što je izašao pošto je bila bretela u pitanju, inače ne dozvoljvam da mi tako prilaze ljudi i stavljaju gdje žele. Jedino da je fora, recimo za sandalu ili kada je bila prilika da su svi obučeni Getsbi fazon, pa sam imala traku na glavi, pa to može da bude zanimljivo, ali ne dam na neki način da bude i meni neprijatno– ispričala je u emisiji „AmiG show“.

U jednom intervjuu za Grand, Milentijevićeva je otkrila i da li su joj nekada stavljali novac u grudi.

– Ja od petnaeste godine pjevam, dešavalo se da pokušaju, ali ja to nikada nisam dozvoljavala. Meni je to potpuno bezveze i ne razumijem šta to ljudima znači i predstavlja. Izmaknem se i izbjegnem tu situaciju – rekla je žena od sultana koja je naučila kako da se nosi sa neprijatnim situacijama na veseljima na kojima se gosti malo više opuste.

Originalni tekst