Sin rijaliti učesnice Ane Ćurčić, Luka Kovačević, privukao je veliku pažnju kad se pojavio u superfinalnoj noći “Zadruge 6”, kako bi svojoj majci pružio podršku.

Otkako se završio najgledaniji rijaliti u regionu nismo imali priliku da ga vidimo jer su mu društvene mreže privatne, a i Ana poštuje njegovu odluku.

Foto: printscreen

 

Međutim, lepe vesti za sve koje je Lukin fizički izgled oborio s nogu, jeste da se na društvenoj mreži TikTok pojavio snimak iz njegovih kola, na kojem se igra sa mačetom, a pozitivni komentari su se samo nizali.

Foto: Informer

 

“Prelep momak”, “Super si Luka! Čuvaj nam Anu”, “Lep ko lutka”, “Lep dečko, od onako lepe majke sigurno da su i deca lepa” – bili su samo neki od komentara, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Katarina Grujić progovorila o zdravstvenim problemima, pa otkrila kako se oseća i kada planira drugo dete!

sledeća vest

Hronika

Rođak otkriva: Evo šta je prethodilo ubistvu na Čukarici Prve fotografije sa mesta zločina U saobraćajki teško povređeno dete od 7 godina! Šta smera porodica masovnog ubice?!

Hronika

Šta smera porodica masovnog ubice?!

Porodica dečaka ubice koji je u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru počinio masakr u kojem je ubio devetoro školskih drugova i školskog čuvara sa kojim je čak razmenjivao poruke, sve češće u poslednje vreme dospeva u žižu javnosti zbog svojih nelogičnih postupaka, zbog čega se postavlja pitanje – koji je cilj toga?

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst