Na platformama je sada isplivao uznemirujuć video-zapis Ane Nikolić koja u bunilu otkriva svoje “dijagnoze”, te za svoje stanje krivi majku.

U jeku skandala u kome se našla Ana Nikolić nakon raskola sa menadžerom Sašom Mirkovićem, te videa koji prikazuje zabrinjavajuće stanje pevačicinog lica, isplivao je novi snimak na kome “devojka od čokolade” za stravične kratere krivi svoju majku Milijanu.

Foto: ATAIMAGES

Ana Nikolić

Naime, Nikolićeva se, vidno potresena, obraća doskorašnjem menadžeru i govori o svojoj majci kojoj zamera što ju je odvela kožnom lekaru.

 Neću, bre, ja da ležem na kožna odeljenja i da mi ljudi pričaju, bre, da imam psihijatrijsko oboljenje, a ležim na kožnom… I treba mi psihijatar. To su moje dijagnoze! Imati neraščišćene konfikte u sebi. Imam sa ovom gospođom “aspidom” pored mene, pošto me je majka odvela kod lekara. Ona je strašno zabrinuta za mene, pa vidi na na šta ličim… Zbog tebe! Ti me vodiš kod lekara… Put do pakla popločan je dobrim namerama – brecala pevačica.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Mesec dana pre skandala sa Mirkovićem, Ana Nikolić posetila kožnu kliniku u kritičnom stanju! Uznemireno dozivala doktora!

sledeća vest

Originalni tekst