Bivši rijaliti učesnici Bojan Simić i Lazar Čolić Zola sinoć su gostovali u emisiji “Zadruga – Narod pita”, a tom prilikom su komentarisali svoje bivše cimere i dešavanja iz Bele kuće, a na red je došlo pomirenje Ane Ćurčić i Ace Bulića.

Kako se o njenim emocijama prema Zvezdanu Slavniću mnogo govorilo, Zola je zaključio da je Ana zapravo sve vreme patila za Bulićem, a ono što je pričala u rijalitiju – bilo je samo predstava za javnost:

Foto: ATA Images

 

–  Moram ispricati situaciju sa Anom, ima veze sa ovim, sedimo na garnuituri Ana i ja desno, a levo Zvezdan. Ona vidi da mi pričamo nešto, to veče Matori nije svejedno, jer se Sanja lažno udala i kažem ja Ani, a namigujem Zvezdanu: “Vidiš kako svi u životu imamo nekoga koga ceo život volimo”, a ona kaže: “Istina, to je moj prvi dečko”. Sad sam se setio, može Ana da kaže, jer sam je prvo sprdao za Zvezdana, pa mi je onda ona rekla – rekao je Zola.

Foto: Informer

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst