Osman Karić ozbiljno je potkačio Anu Ćurčić objavivši na svom Instagramu i izvesni telefonski razgovor između njih dvoje, nastao pre nego što je ona otišla u „Zadrugu”.

Osman Karić dugo je ćutao i pratio šta Ana Ćurčić priča u javnosti poslednja dva meseca i čekao je pravi trenutak da izađe sa svojom istinom. U javnosti je poznato da se Ana Ćurčić pre nego što je ušla u šestu sezonu Zadruge, čula sa nekim bivšim zadrugarima i pokušala da stupi u kontakt sa bilo kim ko ima veze sa učesnicima. Dejan Dragojević i Miljan Vračević samo su neki od ljudi koje je zvala, a sada se oglasio i Osman Karić.

Foto: Instagram

Osmana pljuju Anini fanovi

Navodno, Ana je Osmana tada zvala ne bi li se raspitala o „eventualnom odlasku tamo”, ali i o novcu, tačnije honoraru koji bi mogla da traži. Takođe, u neku ruku, nazvao ju je i lažnom žrtvom zbog svega što je s njene strani izrečeno, a što je rešio da sada i podeli sa vrlo širokim auditorijumom. 

Foto: Instagram

Anu je nazvao lažnom žrtvom

– Dugo sam razmišljao, pa sam došao do zaključka da kažem i raskrinkam „krimi džimi” ženu poput Ane Ćurčić. Jednu od žena koje koriste situaciju i porede se sa ženama, majkama, koje su zaista zlostavljane od strane svojih partnera. Niko ne zna da smo se Ana i ja videli u par navrata i čuli preko telefona pre njenog ulaska u „Zadrugu” u šta ću vas uveriti – rekao je Osman i preneo deo telefonskog razgovora gde Ćurčićeva govori o Zvezdanu Slavniću i svom ulasku u Zadrugu.

Foto: ATAIMAGES

 

Ja sam dama devedesetih, ja sam žena kulturna i vaspitana. Najmanji je problem što je on sa njom, jer me je izdao na drugim poljima. Pusti ti mene da li je on ispraznio j, kad bi oni pristali da ja uđem, ali ne mogu da budem tamo dugo… Ne mogu da uđem tamo a da ga ne usem… Obučeš crninu, prežali ga za 40 dana, žaliz kao za čoveka… – govorila je Ana u razgovoru sa Osmanom.

Posle otkrivanja sadržaja njihovog razgovora, Osmana su počeli da pljuju Anini fanovi i da mu pišu kako preko Ane i pljuvanja po njoj želi da postane učesnik novog rijalitija “Elita”, zbog čega se i sam Karić u svom stilu našalio!

Foto: Instagram

 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Njene reči će zaboleti Anu Ćurčić! Kačavenda preko Informera žestoko odgovorila bivšoj kumi!

sledeća vest

Originalni tekst