Milena Kačavenda i Sanjin Horvat zbližili su se još od karantina, u koji su zajedno došli, a iz dana u dan sve više vremena zajedno provode u “Eliti”.

 Njihov odnos postao je jako zanimljiv ostalim učesnicima koji borave sa njima, publici, ali i na društvenim mrežama, gde pratioci rijalitija komentarišu njihov odnos i prate svaki mogući detalj.

Foto: Printscreen You Tube

 

Sinoć se na “Pretresu nedelje” podigla prašina, nakon što je Milena napravila ljubomornu scenu jer je provodio vreme sa drugom učesnicom i kaznila ga tako što ga nije uzela za omiljenu osobu, što je proizvelo novu svađu. Međutim, Milena i Sanjin su uspeli da spuste loptu.

Foto: Printscreen You Tube

 

Oni su se za vreme emisije domunđavali u pušionici, gde je u jednom trenutku čak pao i poljubac.

– Izdala si me danas, nisi ti glupa žena – poručio je Sanjin.

– Itekako jesam – poručila je kuma Kačavenda.

Foto: Printscreen You Tube

 

Odnos Milene i Sanjina iz dana u dan je sve interesantniji, pogotovo jer je on ušao zauzet i prvih nekoliko dana je pozdravljao svoju devojku, a onda se više fokusirao na druženje sa Kačavendom. Fanove rijalitija koji komentarišu ovaj odnos na društvenim mrežama zanima da li će njih dvoje ući u vezi i da li će kuma u prvom učešću u rijalitiju pronaći dečka i skroz pokazati kakva je u ljubavi.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Pozirala na jahti, a na ruci sto hiljadarki! Tijana Afon u minijaturnom bikiniju izaziva srčane smetnje muškoj populaciji!

sledeća vest

Originalni tekst