Već duži vremenski period se na društvenim mrežama spekuliše ko je novi dečko Teodore Džehverović, pošto su je, otkako nije vezi sa Ninom Čelebićem, povezivali sa raznim košarkašima.

Prethodnih nekoliko dana pisalo se i pričalo se da je smuvala slovenačkog košarkaša Matica Rebaca, a sad je na Tviteru osvanula njihova slika!

Naime, Teodora i Matic bili su gosti na jednoj svadbi, a neko ih je uslikao i podelio na društvene mreže.

Pevačica je na tom događaju uhvatil i bidermajer, i time se pohvalila na Instagramu, ali je košarkaša vešto sakrila na ostalim objavama koje je kačila.

Teodora je prethodnih dana kačila i sliku momka, kojem je sakrila lice, kako igra košarku, a sad je i više nego jasno da je na fotki Matic.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Anastasija i Gudelj luduju na Ibici! Pevačica pokazala snimak iz provoda, evo ko je sa njima na odmoru!

sledeća vest

Originalni tekst