Starleta Nataša Šavija trenutno prolazi kroz veoma mučan period zbog nasilja koje je preživela, a za koje krivično goni Stefana Karića. Malo ko zna da ona ima sestru, koja joj u ovim trenucima pruža veliku podršku, a koju javnost nema priliku često da vidi.

Naime, jednom prilikom je Šavija pokazala pratiocima na Instagramu kako izgleda njena sestra koja je udata. Nataša je sačuvala fotografiju sa jednog odmora u hajlajtovima na Instagramu gde je boravila sa njom i zetom. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ono što se na prvi pogled da primetiti je da Nataša i njena sestra ne liče, ali samo zbog toga što je starleta, za razliku od sestre, imala estetske korekcije.

Podsetimo, Šavija je imala još jednu operaciju, a u pitanju je rekonstrukcija očnog kapka, uz pomoć koje bi trebalo da starleta vremenom izgleda kao ranije, ali za to je potreban i određeni period oporavka. 

Foto: Miloš Rafailović

 

Kako su naveli mediji, lekari su naišli na dijastazu tela jagodične kosti koju treba da popune sa dve mikro pločice i pripadajućim šrafovima. Pomenuti materijal u odgovarajućoj varijanti potreban je i za fiksaciju vilice.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Venčanje kao iz bajke! Dejan i David udali sestru, pogledajte kako je izgledala proslava!

sledeća vest

Originalni tekst