Na internetu se pojavio video snimak tokom kojeg Filip Car objašnjava Zorici Marković da li njegova djevojka Aleksandra Nikolić ima šanse da pobijedi u Zadruzi 6.

– Ja bih dao sve na svijetu da moja Aleks pobijedi u rijalitiju. Ali, kada malo bolje razmislim, i to nosi sa sobom brojne mane. Evo ove godine nagrada za prvo mjesto je 40.000 eura. Uh velika nagrada. Ali ti si onda skroz na tapeti, na najvišem udaru medija, vežu te obaveze, veće nego ikada. Ne znam koliko joj to treba? Volio bih da pobijedi jer mislim da zaslužuje i zato što je moja cura. Ali, ja nikad nisam bio klimač glave, Zorice. Da znam da je cijeli svijet uz nju i da je večeras super-finale ja bih njoj opet sasuo sve u facu – ispričao je Filip.

Ispod ovog video snimka mnogi su primijetili da Car kao nagradu za prvo mjesto pominje 40.000 eura što je dosta njih iznenadilo jer se do sada dobijalo 50.000 eura, a čak se i pričalo da će se nagrada povećati na 70.000 eura, prenose mediji.

Da li je Car pogriješio ili je obaviješten da je nagrada ove godine smanjena na 40.000 eura ostaje nam da vidimo na super finalu 8. juna.

(Express/Espreso)

Originalni tekst