Bivša reprezentativka Srbije u košarci, Milica Dabović, danas slavi 42. rođendan, a tim povodom je objavila snimak na svom TikTok nalogu.

Naime, Dabovićeva je podelila frapantan snimak iz jednog restorana. Bivšu košarkašicu nije bio blam, te je skakala, „bacakala se“, tresla grudima i okretala kameri zadnjicu, a u jednom trenu sevnule su joj tange.

U opisu snimka, Milica je čestitala sebi rođendan, a kako kaže, sve je jača.

– Toliko misli, a ja zanemela… Trudim se da sastavim par rečenica, olakšam dušu… Nekako me boli, ali sve sam jača. Ne mogu upakovati nešto u šareni papir i slagati. Mogu da verujem i ne odustajem. Uvek sam znala da dam 100 posto sebe na terenu i van njega… Nikada nisam bila ravnodušna, ljubomorna, iskompleksirana, zavisna i pakosna! Išla sam glavom kroz zid. Uvek sam želela i radila najbolje za druge, a meni kako ostane.

– E to me činilo srećnom. Večeras gledam prijatelje koji me vole, srećne zbog moje sreće i tužne zbog mojih suza, ali u pogledu znam šta misle… Hvala vam na svakom minutu koji ste mi posvetili na svakoj lepoj reči koju ste mi uputili, hvala na pažnji i poklonima, hvala na ljubavi! Život je nepredvidiv, mač sa dve oštrice… Ili si pukovnik ili pokojnik! Idem dalje, sama. Četrdeset dve  godine, malo li je? Neki novi početak, DETE I JA! Srećan mi rođendan!! Hvala divni ljudi – napisala je Milica Dabović.

@stefanovamamam13

Toliko misli a ja zanemela… Trudim se da sastavim par recenica, olaksam dusu… Nekako me boli ali sve sam jaca. Ne mogu upakovati nesto u sareni papir i slagati. Mogu da verujem i ne odustajem. Uvek sam znala da dam 100 posto sebe na terenu i van njega…Nikada nisam bila ravnodusna, ljubomorna, iskompleksirana,zavisna i pakosna! Isla sam glavom kroz zid. Uvek sam zelela i radila najbolje za druge a meni kako ostane. E to me cinilo srecnom. Veceras gledam prijatelje koji me vole,srecne zbog moje srece i tuzne zbog mojih suza ali u pogledu znam sta misle… Hvala vam na svakom minutu koji ste mi posvetili na svakoj lepoj reci koju ste mi uputili, hvala na paznji i poklonima, hvala na ljubavi! ! Zivot je nepredvidiv, mac sa sve ostrice…ili si pukovnik ili pokojnik! Idem dalje sama 42. godine malo li je? Neki novi pocetak, mirna DETE I JA! Srecan mi rodjendan!! Hvala divni ljudi! ♬ original sound – Milica


Suzana Mančić dovela liniju do savršenstva: Voditeljka otkrila trik pomoću kog se prepolovila

sledeća vest

Vesti

Organizator žurke na kojoj su se deca otrovala alkoholom: Nisam ja policajac da ih kontrolišem, neka su popila malo više! Da li je ovo moguće? Još se ne zna kako se 33 dece otrovalo u klubu Nebojša Bakarec: Vučićevo ime je jače od cele opozicije! Šta tek reći za Vučićeva dela?

Kolumne

Nebojša Bakarec: Vučićevo ime je jače od cele opozicije! Šta tek reći za Vučićeva dela?

Đilasov „Proglas“ (Bojković, Bjelogrlić, Majić…) zahteva da Vučićevo ime ne sme da bude ni na jednoj izbornoj listi SNS. To su podržale sve stranke Đilasove koalicije „Nasilje protiv Srbije“. Zahtev da se zabrani Vučićevo ime i prezime u nazivima izbornih lista SNS, Đilasova koalicija je pre „Proglasa“, već iznela u Evropskom parlamentu u Strazburu. Tada je Aleksićev i Đilasov poslanik Đorđe Stanković u ime Đilasove koalicije tražio od Evropskog parlamenta da zabrani upotrebu imena Aleksandra Vučića!?! Đilasove kukavice su prestravljene imenom Aleksandra Vučića. Možete zamisliti tek koliko se đilasovci plaše Vučićevih dela, uzdizanja Srbije, napretka Srbije. Koliko su đilasovci licemerne kukavice i koliki su im dvostruki aršini, svedoči to da su sve to što sada žele da zabrane Vučiću, oni primenjivali u nazivima lista na parlamentarnim i lokalnim izborima, dok su bili na vlasti do 2012. godine. Ime Borisa Tadića, tada predsednika Srbije i predsednika DS, bilo je u nazivu svih njihovih lista. Tada su proglasovci Bojković, Bjelogrlić, Majić i drugi, podržavali ime Borisa Tadića na svim listama DS. Danas se opozicija stidi svojih lidera, na prvom mestu Đilasa, šefa i vlasnika opozicije. Danas opozicija ne sme da stavi Đilasovo ime u naziv bilo koje liste! Rekoh, stide se Đilasa, jer je Đilas kompromitovan. Sa druge strane mi iz SNS, silno se ponosimo državnikom Vučićem i njegovim fantastičnim rezultatima, i po zakonu, stavljamo njegovo ugledno ime u nazive lista.

Vučić u Minhenu, sastao se zvaničnicima Londona, EU, EBRD: Dobri i korisni razgovori (FOTO) Ispunjenje dečačkih snova: Vojo Tošović je ivanjički

Originalni tekst