Manojlovićeva je otkrila da je dugo bila meta podsmeha jer je kao profilisana pevačka zvezda vozila jeftin automobil!

Rada Manojlović priznala je jednom prilikom da se kao javna ličnost često nađe na meti prozivki, ali i da se od samog početka karijere susreće sa brojnim predrasudama.

Naime, pevačica je u razgovoru sa Sanjom Marinković otkrila da je dugo bila meta podsmeha, jer je godinama vozila automobil koji nije skup.

Foto: Miloš Rafailović

 

Meni se narod podsmevao. Ja sam devet godina vozila auto “pežo 207“. I to ne pevači, nego ljudi koji rade na benzinskoj pumpi, u prodavnici… Ja stanem da natočim gorivo i kažu mi: “Pa ti još voziš tu biciklu“. Koliko puta su mi rekli na carini: “Pa ti još nisi promenila auto“. Izvini, molim te, što bih ja menjala auto koji mi nikad nije stao i odveze me od tačke A do tačke B sasvim regularno? Ali ne izgleda kako treba – pričala je pevačica, pa nastavila:

Foto: Miloš Rafailović

 

Kad sam promenila auto, onda je ono s magarca na konja – u “rendža“. E onda kažu: “Vidi je ova bahata!“ Tako da zaista ne treba da se bilo kome pravdate, bukvalno ću ako hoću samo listić da stavim, kao Eva! Ako se meni to radi i ništa neću nikome da objašnjavam – rekla je jednom prilikom Rada emisiji “Magazin In“.


Filip Car podelio fotku sa ultrazvuka: Svojoj devojčici posvetio tri jake reči i snažnu poruku (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst