Rada ne krije da ima ljubavnih problema i da je još uvek u potrazi za muškarcem sa kojim će zasnovati porodicu, ali da se nada da će se to uskoro dogoditi.

Pevačica Rada Manojlović gostujući u jednoj emisiji otkrila je da ima poteškoća da nađe muškarca sa kojim bi zaslovala porodicu. 

Ona je to prilikom istakla da je od svojih koleginica dobijala savet da rodi dete sa muškarcem sa kojim bi bila na jedno veće, ali da ona nije pristalica toga. 

Foto: Miloš Rafailović

 

– Ja sam malo više romantična osoba. Često me savetuju druge koleginice da imam dete, pa makar i sa bilo kim. Neka to bude za jedno veče, iskoristi ga, samo da rodiš dete – govori Rada.

Ona je istakla da to nikada ne bi mogla uraditi jer na taj način ni dete ni ona ne bi bili srećni. 

– Nikada to ne bih uradila i to nije dobar savet. Ni za mene, ni za to dete. Nisam tako zamislila. Želim da to bude iz ljubavi, kako bi i to dete bilo srećno. Da tako nešto uradim da bih samo rodila dete, nikada ne bih bila srećna – napominje Manojlovićeva koja bi u budućnosti volela da se ostvari kao majka.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Volela bih da se pojavi taj neko i da tu nema priče. Da se dogodi dete, a posle ćemo da vidimo šta i kako – zaključuje Rada Manojlović u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.


Ovih 12 glumaca imaju grupu na Vajberu, njihovo dopisivanje je potpuni hit!

sledeća vest

Originalni tekst