Tea Tairović na svakom nastupu ističe svoje tijelo i atribute, a ona je otvoreno govorila je o svom izgledu i otkrila u čemu je tajna.

  • Nije u pitanju nikakva dijeta, već stres i ljubavni problemi! Kada imam ljubavne probleme, ne mogu da jedem, pa se to odmah odrazi na figuru, a tu je bio i stres oko koncerta u Beogradu. Htjela sam da sve ispadne baš kako treba, zato sam se i psihički i fizički pripremala. Nisam stizala da jedem i da imam normalne obroke. Sada se vraćam u normalu – rekla je Tea i dodala da svaki dan vježba u teretanu.
  • Pričaju sve i svašta, pa i da imam vještačku zadnjicu, a ne znaju da radim po hiljadu čučnjeva dnevno! Kada je nešto vještački, to se vidi iz aviona. Ako neko ima tanke noge i veliku, podignutu guzu, znajte da nije prirodna. Kod mene se vidi da imam jake butine, a to je sve od vježbanja. Radim i trbušnjake, zato imam mišiće na stomaku. Čitav život sam nešto trenirala, a to tijelo ne zaboravlja, pa ako se nekad malo opustim, vrlo brzo se vratim u formu. U mojoj porodici svi su zgodni, pa je valjda normalno da i ja lijepo izgledam, a i “vadi me” visina. Zato mogu dosta da pojedem, a da se to ne primijeti kao kod drugih.
  • Pijem ceđeni miks, jedem kuhanu hranu i dosta voća i povrća. Imam sreću da mi organizam ne traži nezdrave grickalice. Uzmem malo badema ili neku proteinsku čokoladicu i to je sve – završava ona.

    Jelovnik Tee Tairović

Doručak: Integralni sendvič

Ručak: Piletina i grilovano povrće

Večera: Salata sa tunjevinom


(express/alo)

Originalni tekst