Bambi Tag je sve iznenadila svojim nastupom na takmičenju, a sada je otkrila nešto što javnost nije znala.

Irska predstavnica, Bambi Tag, sinoć je u prvoj polufinalnoj večeri „Evrovizije“ šokirala javnost svojim mračnim nastupom. 

Ona je otpevala pesmu „Doomsday Blue“ koja u prevodu znači „Tuga Sudnjeg dana“, a ceo nastup je bio ispunjen brojnim satanističkim simbolima, kao i obredima. 

Foto: Youtube printscreen/Eurovision Song Contest

 

Naime, prema mišljenju fanova „Evrovizije“, Bambi Tag je navodno na sceni izvela „đavolji ritual“, a u jednom momentu je „bacala čini i kletve“, da bi na kraju nastup završila rečenicom „krunišite vešticu“. 

Nakon završetka polufinala, irska predstavnica je na pres konfereniciji otkrila da je u primarnom nastupu imala deo gde kaže „sloboda za Palestinu“ i „prekid vatre“, ali da joj je EBU to ukinuo. 

Bambie confirmed that the EBU required them to remove the words “Freedom for Palestine” and “Ceasefire” from the face makeuppic.twitter.com/x57YSXCJXw — Eurovision News (@EurovisionNewZ) May 7, 2024

– Nažalost, morala sam da promenim te poruke i natpise koje sam planirala da napišem na kruni, jer mi je tako naredio EBU – rekla je ona. 

Bambi Tag je našla alternativu pa je na svom licu i telu šminkom to sve ispisala na starom keltskom jeziku. 

MC Stojan i Zorana prvi put zajedno u javnosti! Nakon što je smuvao 22 godine mlađu koleginicu, pevač poručio ovo (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst