Mirjana Antonović se godinama sudi sa popularnim pevačem narodne muzike, Miroslavom Ilićem, oko očinstva nad sinom. Ona je sada otkrila na svom Fejsbuk profilu da je, po drugi put, Viši sud u Beogradu zaključio da je Miroslav Devinov otac.

Mirjana Antonović je otkrila kako je sve proteklo na sudu, te da je ponovo dokazano da je Miroslav Ilić biološki otac sinu Devinu.

– Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u našu korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati!!! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da ce njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije – napisala je ona u objavi na Fejsbuku.

Foto: ATAIMAGES

 

Inače, Devin Antonović i njegova majka Mirjana žive u Americi, a u Srbiju dolaze samo zbog suđenja. 

Devin je jednom prilikom je otkrio da je stupio u kontakt sa Ilićem, ali da je ubrzo sve prekinuto i da Miroslav nije želeo da ga vidi.

– Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: „Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: „Drago mi je da si živ i da si dobro“. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put pozvao i otkazao viđanje – rekao je on, a prenosi Blic.


sledeća vest

Originalni tekst