Fudbaler i glumica zajednički život otpočeli su nakon što je ona ostala u drugom stanju. Oboje su tada imali svega 20-tak godina, a uprkos tome što su bili vrlo mladi naučili su da žive po principu što je moje tvoje je. Nikada Mirka i Vujadin nisu raspravljali o tome ko više zarađuje i troši jer se novca oduvek imalo, te su zajedničkim snagama, koliko je ko mogao, doprinosili kućnom budžetu i odgoju svojih naslednika.

Danas su Mirka i Vujadin roditelji četvoro naslednika a to, kao i ekonomska kriza koju sve više građana širom Evrope i sveta oseća, uticala je u velikoj meri na njihov kućni budžet, po pitanju čega se glumica nedavno oglasila.

– Kada mi tako jedna stvar zafali pa pošaljem dete u prodavnicu, i kada mi vrati kusur pitam se kako samo ovoliko kusura, onda shvatim da je sve negde poskupelo. Imam sreću što naša deca stvari mogu da nasleđuju, tu uspemo da uštedimo jer su u dva meseca rođeni dva puta u oktobru, dva puta u decembru tako da se tu kombinujemo – kazala je ona i dodala da je takav način funkcionisanja porodice i mere štednje predložio upravo Vujadin.

Budući da je rodila četvoro dece Mirka je dosta dugo bila na porodiljskom bolovanju, samim tim nije glumila niti zarađivala. Zarad karijere supruga godinama je živela u inostranstvu, udaljena od domaće scene i projekata što je bio još jedan od razloga da profesionalni segment zapostavi. 

Proteklu deceniju Vujadin je bio zadužen za izdržavanje porodice, Mirka za odgoj dece i ta podela oboma je prijala. Fudbaler nikada nije krio koliko je zahvalan nevenčanoj supruzi što je poslovni segment zbog njega gurnula u drugi plan, a s tim u vezi nije pravio problem kada je trebalo bilo koju želju da joj ostvari. Kraj sina Duleta Savića dramskoj umetnici nikada ništa nije falilo, što se sada s ekonomskom krizom, a po njenim rečima, očigledno menja.

BONUS VIDEO: 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst