Supruga vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića i direktorka programa, pre 30 godina uradila je intervju sa folk zvezdom u kojem su pričale o problemima na estradi

Svetlana Ceca Ražnatović dala je intervju Milici Mitrović 1993. godine u kojem joj je opisivala kako su je kolege izopštile:

Foto: ATAIMAGES

 

– S obzirom na to da si veoma mlada, pretpostavljam da te je to veoma pogodilo?- pitala je Milica Cecu:

– Krivo mi je, do juče su mi svi oni bili prijatelji, srdačno me presretali. Kad dođem to je ljubljenje i grljenje, kao da smo iz jedne kuće i odjednom su mi napravili takvu zamku. Ne mogu da verujem da su ljudi tako zli. Imam veliku podršku pravih prijatelja – kazala je Ceca, a Milica je dodala:

– Za dobrim konjem se prašina diže – dodala je Mitrovićka, a Ražnatovićka je nastavila:

– Neka su me pljuvali, nekada se i tako tešim. Pompezno su najavljivali te „Niko neće Cvetak zanovetak“, „Ceca daje novac te za ovo, te za ono“, „Ceca se drogira“ – nabrajala je pevačica sve ono što je tada o njoj izlazilo u medijma. Predviđali su mi krah u karijeri, te bojkotovaće me ova telvizija, te ona. Ali žao mi je što su razočarana i niko me ne bojkotuje, svi su me lepo prihvatili – pričala je tada pevačica.

Foto: ATAIMAGES

 

Inače, Milica se nakon ovog intervjua udala za Željka Mitrovića 1995. godine, a kasnije su dobili ćerke Kristinu i Andreu.

Ceca reagovala na priče da će Veljko Ražnatović primati nacionalnu penziju:

sledeća vest

Originalni tekst