Nova sedma sezona “Zadruge” se zahuktava, a kasting za učesnike elitne sezone je uveliko počeo.

Kako su čelnici objavili nova sezona se zove “Zadruga 7 Elita”, a novi učesnici će morati da budu precizno odabrani, te će se poštovati nova pravila koje je odredila produkcija, a ovaj rijaliti program će više biti “igrani”.

Kako se na skoro svim Instagram profilima kako bivših učesnika, tako i voditelja našla najava za sedmu sezonu, te način prijave za kasting, ovu najavu je podelila Velika šefica, Milica Mitrović, na svom profilu.

Foto: Aleksandar jovanović/RTV Pink

 

Međutim, ono što je mnoge zasmejalo je poruka od Marka Janjuševića Janjuša koja se našla u komentarima a upućena čenicima Zadruge:

Foto: Instagram printscreen

 

– Gde da se prijavim? Je l’ imate neki broj telefona? – pisalo je u poruci među komentarima, a onda su se nizali razni komentari koji su potvrđivali da im je Janjuš baš bio i favorit zbog svoje duhovitosti u “Zadruzi”.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Poznato kada počinje

sledeća vest

Originalni tekst