Prije nekoliko dana je odjeknula vijest da se pjevač Darko Filipović razveo nakon više od 12 godina braka, što je pjevač potvrdio i optužio svoju bivšu suprugu Jasminu da ga je varala sa najboljim drugom.

Kako “Alo” piše, u pitanju je R. S. za kojim traga njemačka policija jer se dovodi u vezu sa pronevjerom 1.25 miliona eura, dok se vjeruje da je kod njega ostao sav ukradeni novac. Krajem prošle godine svjetski mediji pisali su o pljački u transportnoj kompaniji “Prosegur”, u Štutgartu, kad je Bosanka Mirnesa S. (42), koja je tamo radila, a koja je bila tadašnja djevojka R.S, u kutiji iznijela novac i pobjegla. U tome joj je, prema pisanju nemačkog “Bilda”, pomogao upravo novi partner Darkove žene, koji ju je navodno i nagovorio na to krivično djelo.

Dok je Mirnesa sada u zatvoru u Štutgartu i čeka suđenje, R.S. uživa u Beogradu i troši ga na Jasminu, Darkovu ženu, piše pomenut medij. Njih dvoje su u vezi oko pola godine, a odluku da napusti dom i pjevača, prema ovim navodima, donijela je prije oko četiri mjeseca.

Jasmina i Darko su se upoznali sa njenim sadašnjim partnerom preko zajedničkog prijatelja, a oni su nedavno zajedno ljetovali u Tajlandu. Iako nikada nije želio da svojim novim prijateljima kaže odakle mu novac, Jasmina je, kako piše isti portal, pala na njegovu galantnost, dok je novopečeni par uslikan nedavno u noćnom provodu na nastupu Emine Jahović u Beogradu.

-Počeli su da se zabavljaju oko Nove godine, a njihova veza je doskora bila tajna. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, ona se zaljubila i odlučila da stavi tačku na brak sa Darkom – rekao je izvor za “Alo” i dodao da papiri za razvod nisu zvanično podnijeti.

Originalni tekst