Svetislav Kari Pešić (74) kupio stan je od 500.000 evra, pa doveo Piroćance da mu ga srede!

Selektor košarkaške reprezentacije pazario je luksuznu nekretninu na 27. spratu Kule u novobeogradskom naselju Vest 65, a arhitekta koji mu je projektovao životni prostor, kao i svi majstori koji su radili na njemu su iz Pirota, saznaje Informer!

Foto: Starsportphoto

 

Kako nam je ispričao jedan od onih koji je bio u Karijevom stanu, proslavljeni košarkaški trener je demantovao viceve o Piroćancima kao o škrticama.


– Pešić je pravi džek! Pošteno nas je platio i još častio. Sa nama je pričao na maternjem, pirotskom dijalektu i uopšte se nije trudio da akcentuje pravilno reči – kaže za Informer vodoinstalater iz Pirota koji je Kariju povezivao sudopere, lavaboe, veš-mašine… I dodao da su svi majstori, uključujući i podizvođača radova, iz njegovog rodnog grada.


– Kari je angažovao arhitektu Piroćanca, koji je napravio projekat po kojem su kasnije majstori pravili nameštaj. Sve je rađeno u Pirotu, a onda su ti isti majstori došli u Beograd da sklope i opreme kuhinju, sobe… Bilo je puno posla, a i stan je veliki i ima 120 kvadrata, ali nam je Kari platio smeštaj kako ne bismo išli za Pirot i vraćali se – ispričao je za Informer jedan od radnika i dodao da je košarkaški trener veoma skroman uprkos tome što je milioner.


– Iako je imao puno obaveza u tom periodu, dosta vremena je provodio sa nama, vodio nas je na ručkove, večere, sa nama je sedeo i pričao o svom detinjstvu, odrastanju, keju, Nišavi, ljudima i gradu koji mu je u srcu. Nikad nisam upoznao većeg, a skromnijeg čoveka u životu.

 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Milan dao Jeleni pesmu zbog bolesti njegove majke! Otkrivamo sve detalje odnosa Karleuše i Stankovića, bila uz njega kada niko nije

sledeća vest

Originalni tekst