Reper Cunami otvorio je ovogodišnji festival „Music Week“.

Festival „Music Week“ počeo je večeras, 28. juna, na beogradskom Ušću, a kako ogranizatori najavljuju, očekuje se da ga poseti i do 150 hiljada ljudi.

Prve noći, na sceni će se pojavit Teodora Džehverović, Vojaž, Devito, Inas, Đorđe, Cunami i Sajfer.

Najpre je sa nastupom krenuo Cunami, reper koji je u epicentar javnosti došao kada je splav „Kartel“, na kojem je nastupao, potonuo.

Ekipa Informera nalazi se na licu mesta, te tom prilikom možete pogledati ekskluzivne kadrove.

Ova bomba je žena Aleksandra Požgaja: Danas su se razveli, a na crkvenom venčanju je nosila dekolte do pupka (FOTO)

sledeća vest

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

I najtvrđim demokratama jasno je da je Bajden propao! Iako je doživeo debakl na debati, predsedniku SAD-a ne pada na pamet da se povuče! Tramp i Bajden bi se u Srbiji borili za cenzus! Predsednička debata u Americi je bila najobičnija farsa! (VIDEO) Odustajanjem od Kosova odustali bismo od nas samih! Oni koji pokazuju nezapamćeno anticivilizacijsko ponašanje hoće da nas uče toleranciji! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst