Prema predviđanjima indijskih astrologa jul je pravo vrijeme za uspostavljanje balansa unutar sebe ali i sa okolinom. Osobe koje žude za ljubavlju mogle bi do kraja mjeseca konačno da upoznaju srodnu dušu. Parovi koji su već dugo u vezi ili u braku imat će priliku da razbuktaju strasti i vrate osjećaj zaljubljenosti kao na početku veze.

Ova tri znaka će imati najviše ljubavne sreće do kraja jula 2023. te već sada mogu da pripremaju vjenčanje za jesen.

Bik

Univerzum je pripremio samo lijepa ljubavna iznenađenja za rođene u znaku Bika. Zauzeti će konačno izaći iz rutine i to će na najljepši način uticati na njihovu ljubav. Požrtvovanost partnera bit će motiv i za vas da uzvratite ljubav na najljepši mogući način što će druga strana umjeti da cijeni.

Slobodni pripadnici znaka ovog mjeseca doživjet će povratak osobe koja vam je nekad davno mnogo značila. U vrijeme kada ste bili u ljubavi ni vi, ni druga strana niste bili spremni za ozbiljnu vezu, a sada je situacija biti potpuno drugačija. Stari plam će se zapalati ali će ljubav biti snažnija i ispunit će sva vaša očekivanja.

Lav

Ponosni Lavovi ovog mjeseca bit će kao male mace u naručju partnera. Imat ćete potrebu za dodatnom pažnjom i nježnošću, a partner će vam rado izaći u susret. Nemojte biti sebični već cijenite to što imate. Slobodni pripadnici ovog znaka uživat će u vrelim ljetnjim avanturama zbog kojih će im proključati krv. Međutim, jedna od tih veza koja će se na prvi pogled činiti kao površna i kratkotrajna, imat će potencijala da postane vaše najlepše ljubavno iskustvo. Ovo bi mogla da bude vaša srodna duša.

Jarac

Vreli ljetnji dani i period odmora nisu vam po volji, pa ćete biti džangrizavi i skloni da kritikujete partnera. Vi kao da ne želite da vidite koliko sreće imate u ljubavnom životu i bez ikakve potrebe izazivate čarke koje samo narušavaju harmoniju u vašem braku ili vezi za koju ste se mukotrpno borili. Spustite loptu i uživajte. Slobodni pripadnici znaka do ušiju su zaljubljeni i već duže vrijeme razmišljaju o romantičnoj prosidbi. Nema razloga da svoje ideje ne sporovedete u djelo, jer druga strana jedva čeka vaše sudbonosno pitanje. Indijski astrolozi poručuju da već sada možete da planirate svadbu za jesen.

(Express/srecna.republika.rs)

Originalni tekst