Od polufinalne večeri “Zadruge 6” javnost bruji o potencijalnoj trudnoći Kristine Ine Rajzinger, koja je navodno pred kamerama rijalitija zatrudnela sa Lazarom Čolićem Zolom.

Naime, Ina je članu produkcije na poziv u gostovanje u emisiju “Narod pita” otkrila da je na porodiljskom odmoru i da ne može da prisustvuje, a sinoć se porodila, što je i objavila na društvenoj mreži instagram, te je tom prilikom i otkrila da je detetu dala ime Kajli.

Foto: Printscreen

 

Slađa Lazić, Zolina devojka, prokomentarisala je ovu trudnoću, ističući da je Ina sve slagala, što je saznala iz, kako kaže, pouzdanih izvora.

Bilo bi to sve super, ali moj komentar je da ona nije ni rodila. Njena drugarica je rodila bebu i ona je to slikala zbog medijske pažnje i pompe, jer je nemoguće da ona pre mesec dana nije bila trudna, a sada se porodila. U finalnoj večeri je imala stomak za treći, četvrti mesec, a ne za deveti. Od finalne večeri je prošlo mesec, mesec i po dana. Ne znam razlog zašto laže, verovatno hoće medijsku pažnju, znam da laže. Da je stvarno tako, naravno da bih prihvatila Zolino dete od bilo koje žene, pošto jedina sam ja ta koja će biti njegova supruga i Slađa Čolić, čuvaćemo ga. Moj komentar je da je sve slagala i da treba da je bude sramota! Sve je izmislila, pouzdani izvori – poručila je Slađa Lazić.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst