Sin Cece Ražnatović u intervjuu za Informer otvoreno priča o sportskoj karijeri, supruzi Bogdani, rođenju drugog sina Krstana, ali i o Tasi, koja živi u Španiji s Gudeljom. 

Foto: Informer.rs

Oduševljen zetom… Veljko Ražnatović


Kakav je Nemanja Gudelj kao zet? 

–  Odličan! Slažemo se najbolje na svetu. Zet mi je ozbiljan čovek, nije klinac i od njega očekujem da nastavi da poštuje i voli moju sestru, kao što je i dosad. Ma kapa dole za zeta! Srce mi je puno što je Tasa pronašla tako divnu osobu. Želim im sve najbolje!

Bogdana bi trebalo da se porodi na rođendan mog pokojnog oca Arkana-Veljko Ražnatović

Hoćete li uskoro posetiti sestru u Španiji?

– Ne. Mrzim da putujem, a posebno ne volim da letim avionom. Videćemo se kad Anastasija dođe u Srbiju.

printscreen

Uživaju u Sevilji… Nemanja i Anastasija

Vaša supruga Bogdana trebalo bi uskoro da se porodi. Da li je razmažena trudnica?

– Tall je! Jedva čeka da se porodi i da opet bude mršava. Već imamo sina Željka i radujemo se što će nam se pridružiti i Krstan! Umem s decom i čine me srećnim. Pomažem Bogdani oko svega. Zapravo, imamo veliku familiju i svi jedni drugima pomažemo. 

Kad je Bogdanin termin za porođaj?

– Trebalo bi da se porodi 17. aprila, baš na rođendan mog pokojnog oca Arkana! Prvi sin Željko se rodio na rođendan mog tasta Bogdana. Jedva čekam da proslavimo dolazak drugog sina.

Hoće li vam nedostajati Anastasija na slavlju?

– Naravno. Neće moći da bude tu, ali biće prilike kad dobijem treće, četvrto, pa i peto dete. Planiram veliku porodicu. Želeo sam sina, a sada mi više nije bitno da li će treće dete biti dečak ili devojčica. Voleo bih da mi Bogdana rodi petoro dece!

Foto: Prntscreen Blic TV

Porađa se za pet dana… Bogdana Ražnatović

Da li je Željko ljubomoran zato što uskoro dobija brata?

– Svaki dan pita kada će konačno da upozna Krstana. Verujem da će biti ljubomore, ali to je normalno, tako je bilo i između Anastasije i mene. 

 Sa Nemanjom Gudeljom se odlično slažem, kapa dole za njega. Zet mi je ozbiljan čovek i od njega očekujem da nastavi da poštuje i voli moju sestru, kao što je i dosad- kaže sin Cece Ražnatović

Da li Željko voli da boksuje kao tata?

– Još je mali, ali ima džak za udaranje u kući. Voleo bih da boksuje rekreativno, a ako je talentovan, može i profesionalno.

Da li je tačno da otvarate akademiju za boks?

– Pripremam akademiju za decu. Biće to sedmodnevni kamp za mališane, u kom će naučiti osnove boksa. Želja mi je da deca žive zdravo i aktiviraju svoje telo. 

Kad je vaš sledeći meč?

– Zakazan je za 16. jun u Austriji, ali ime protivnika još ne znam. Siguran sam da će to biti neko ko je visoko rangiran, među prvih sto boksera na svetu i nadam se da ću pobediti. Idem na pripreme na Vladikavkaz u Rusiji. Pred meč treniram dva, pa čak i tri puta dnevno.

Da li ste nekad želeli da odustanete  od boksa?

– Tokom teških priprema ponekad pomislim: “Jao, šta mi je ovo trebalo.” Ali nikad nisam hteo da odustanem. 

Postim svake srede i  svakog petka

Vaša porodica posti ceo put up. Koliko je vama kao sportisti teško da to ispratite?

– Nisam ponosan na sebe što ne postim ceo put up, već samo sredom i petkom. Teško mi je da na vodi ili ribi   imam jak trening. Nadam se da ću sazreti u tom smislu i da ću moći sledeće godine da iznesem ceo Božićni i Vaskršnji put up. Vera u Boga mi je promenila život. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst