Nakon što je Jelena prokomentarisala Seksija, mladi umetnik se odmah oglasio na svom Instagram profilu.

Svetski poznata pevačica, Jelena Karleuša, će sada u nedelju, 30. juna, nastupiti na Music Week festivalu, koji se tradicionalno svake godine održava na Ušću. 

Ona je juče izjavila da se mnogo raduje svom predstojećem nastupu, između ostalog i zbog toga što će to veče, pored nje, publiku zabavljati i Crni Cerak i Lacku. 

Foto: Masha Bandjur

 

– Lacku i Crni Cerak, to je ono zbog čega se najviše radujem. Jedva čekam da vidim Crnog Ceraka i Lackua, to će biti sudar energija. Kad vidim Crnog Ceraka, mislim da će on postati Beli Cerak u trenutku zbog sudara energije. Čula sam da je taj Crni Cerak rekao da su mu mama i tata branili da sluša Jelenu Karleušu kada je bio mali. Jao, sada će imati priliku da čuje, vidi i da gleda Jelenu Karleušu uživo, a i ja ću njega i baš se radujem – rekla je Jelena. 

Nakon što je čuo njene reči, Relja Despotović, poznatiji kao Seksi, frontmen grupe Crni Cerak se oglasio na Instagramu i u svom stilu prokomentarisao Karline reči. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Au, čuo sam da Jelena Karleuša nastupa u nedelju na Music Week-u. Imam jedno pitanje, ako znate odgovorite. Šta joj je veći životni uspeh, odnosno najveći njen životni uspeh, to što nastupa na Music Week-u ili to što nastupa sa Crnim Cerakom? – rekao je Seksi na svom Instagram profilu. 

Sprema se haos! Karleuša najavila svoj nastup i ovo javno obećala Seksiju iz Crnog Ceraka (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst