Reper Relja Popović pored izvrsne muzičke karijere, sve više vremena počeo je da posvećuje i glumačkoj karijeri.

On je svojevremno završio fakultet dramskih umetnosti, a iako se opredelio za muzičku karijeru, Relja je nekoliko puta ostvario i zapažene uloge i u pojedinim serijama i filmovima poput ”Parada” i ”Besa”.

Zoran Sinko

Relja Popović

On je jednom prilikom otkrio kako mu je povratak u svet glume mnogo olakšala koleginica Hana Selimović, sa kojom je, kako sam kaže, imao posebnu glumačku hemiju na snimanju. 

– Imao sam neverovatnu glumačku hemiju sa Hanom Selimović, ta naša razmena je bila posebna i naterala me je da se prisetim zašto mi je gluma ovolika strast. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oba, ne razmišljam o tome, srećan sam da mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani – rekao je Relja i dodao:

Promo

Hana Selimović

– Ljude je iznenadilo što sam normalan, pristojan i profesionalan na snimanju, pretpostavljam da su očekivali drugačije ponašanje jer dolazim iz sveta muzike. Malo sam neskromno najavio da je ovo najbolja serija, ali stvarno tako mislim. Zato sam nakon deset godina konačno prihvatio ponudu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam ogroman fan serije “Besa”. Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga – rekao je Relja za “K1”.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst