Stanija Dobrojević podigla je veliku prašinu svojim nedavnim gostovanjem u emisiji „Pitam za druga“ tokom kojeg je iznela šokantne tvrdnje na račun rijaliti učesnice Aneli Ahmić, a sada se za Informer oglasio starletin bivši dečko Asmin Durdžić.

Asmin, koji sa Aneli ima ćerku, najpre je objasnio ko je izvesni Alen za čiji se bračni status Ahmićeva raspitivala kod svoje majke.

Foto: Instagram/Aleksandar Jovanović Cile

 

Aneli, njena majka i sestra su okrenule priču. Alen, kojeg i ja poznajem, stvarno je drug od njenog rođaka. Ali, postoji i drugi Alen. Sa tim drugim oženjenim Alenom je Aneli i te kako imala aferu, u šta sam i sumnjao, zato sam joj i poslao one poruke: „‘Ajde mi se zakuni u dete da nisi ni sa kim bila“. Zbog te afere sam joj to napisao. Međutim, one su inteligentno sve prebacile na Alena koji je kućni prijatelj, da bi se oprale i da bi se sve teže otkrilo. Ona ne priča o istoj osobi – rekao je on i objasnio u kakvom je odnosu bila sa tim muškarcem:

Taj njen Alen sa kojim je imala aferu je oženjen i ima troje dece. Zato sam je i ostavio prošle godine, iako to nikada nije htela da prizna. Bili su u seks kombinaciji, to je trajalo i dok smo mi bili u vezi.

Asmin se osvrnuo i na Stanijinu izjavu da će ga podržati ako odluči da Aneli oduzme starateljstvo nad detetom.

Foto: Privatna arhiva

 

– Ja već imam polovično starateljstvo nad ćerkom, ali ako se njena majka i sestra ne opamete, preduzeću mere da joj ga u potpunosti oduzmem sudskim putem. One od Nore prave žrtvu da bi Aneli ispala još veća žrtva. Stalno je izlažu javnosti, manipulišu svetom preko deteta… To ne bi dozvolio nijedan muškarac – rekao je Durdžić za Informer i dodao da bi kao jedan od argumenata na sudu mogao da iskoristi izjavu Aneline majke, koja je rekla kako njena ćerka „šmrče nešto na nos“, što je zvučalo kao da Ahmićeva koristi narkotike:

– Iskoristio bih taj argument na sudu, ali imam i gomilu drugih argumenata. Od njih zavisi šta ću da uradim.

Dobrojevićeva je u pomenutoj emisiji rekla da je Aneli svojevremeno u Bujanovcu radila isti posao kao bivša rijaliti učesnica Aleksandra Aleks Nikolić, kao i da su njih dve imale istog dečka. Naime, Aleks je priznala da je bila animir dama, a optuživana je i da se bavila prostitucijom, iako za to nije bilo nikakvih dokaza.

Foto: Informer

 

– Jeste, Aleks i Aneli su imale tog zajedničkog momka, njega je Aleks spominjala u „Zadruzi“. Taj lik koji ju je izbacio iz auta, to je njihov „zajednički“ momak. To se sve događalo pre mene – rekao je Asmin, a na pitanje da li je Aneli zaista bila animir dama rekao je:

– Sigurno da je to bila, nije radila u pekari. Znamo svi šta se tamo radi.


Zorana izvela na ručak bivšu ženu svog dečka! Influenserkin izabranik sa ovom lepoticom ima dete, pogledajte kako izgleda (FOTO)

sledeća vest

TV

Ponovni pokušaj realizacije ustaškog projekta! Hrvati prave lažnu pravoslavnu crkvu! (VIDEO) Srbija najveća ekonomija na zapadnom delu Balkana! Predsednik Aleksandar Vučić u subotu predstavlja razvojni plan za našu zemlju! Širi se sukob na Bliskom Istoku! Otvoreno novo žarište između Irana i Pakistana! (VIDEO)

Live TV

Širi se sukob na Bliskom Istoku! Otvoreno novo žarište između Irana i Pakistana! (VIDEO)

Pakistan je pokrenuo raketne napade na teritoriju susednog Irana, dva dana nakon što je Teheran gađao ciljeve u toj zemlji. Ubijeno je desetoro ljudi, od toga četvoro dece i tri žene. Ovime su Pakistan i Iran dodatno zaoštrili već napetu situaciju na Bliskom istoku i definitivmo proširili sukob. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i Srboljub Peović iz Instituta za evropske medije.

Đilas sve nervozniji jer niko nije naseo na priču o pokradenim izborima! Rističević: Oni bi otpisali i Kosovo i Republiku Srpsku samo da dođu na vlast! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst