Nekada je bila jedna od najzgodnijih, a onda je krenulo sve nizbrdo

foto: Instagram / ceranicmilena
foto: Instagram / ceranicmilena

Nakon što se proslavila u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” Milena Ćeranić je nekoliko godina plenila muzičkom scenom, a onda je gotovo u potpunosti nestala sa nje. 

Deo njene karijere i života obeležila je veza sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, sa kojim je imala burnu ljubav. Nakon što se ta ljubav nije održala, pevačica više o svojim ljubavima nije govorila u javnosti.

Nekoliko godina je gradila lepu karijeru, a onda je usledio jedan težak period života o kojem dugo nije mogla da priča. 

Milena je jednom prilikom ispričala da je bila anoreksična, imala je samo 43 kilograma i modrice na zadnjici od kostiju koje su zbog naglog mršavljenja iskočile.

– Dugo nisam mogla da pričam o tome, jer je ostavilo ozbiljne posledice na mene, znaš, bude ti krivo što su te pogrešno videli, videli su me onako kako su me mediji predstavili. Istina me nikad nije bolela, makar da jesam, nikad se ne bih ljutila – rekla je ona, pa je dodala:

– Takva sam, bolujem od zla, jesam zla, baš me briga, zla sam sebi, nisam vama, ili moji loši postupci, loše postupam prema sebi, a ne prema vama, ko ste vi da sudite o bilo čemu? Radila sam dosta sa psihologom na tome i sada mogu da pričam i jako sam ponosna na sebe, zaista, zbog toga – rekla je jednom prilikom pevačica za “Mondo”.

Kako je priznala nju je najviše pogodila nepravda, što su o njoj pričane laži i što su te laži govorili oni koji je i ne poznaju.

Lepa pevačica se izborila sa anoreksijom i sada uživa u zdravlju i životu
Lepa pevačica se izborila sa anoreksijom i sada uživa u zdravlju i životu foto: Damir Dervišagić

– Volim da volim, mislim da bi to trebalo svakome da bude satisfakcija u životu. I volela sam i voleli su me, ne mogu da se požalim, samo ne kažem da su umeli. Lako je mene voleti, ali negde prebroditi taj prvi momenat dok me ne upoznaš i ne vidiš kakva sam zapravo jeste teško, ali kasnije ne vidim razlog zašto neko ne bi bio siguran u mene, a uvek sam imala taj problem nesigurnosti sa druge strane”, rekla je Milena svojevremeno za emisiju “Premijera”.

Originalni tekst