Radanovićka je ispričala da se uskoro završava sprat u njihovoj porodičnoj kući u Višnjičkoj banji, gde će Draginja živeti.

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, aktivna je na svom Instagram pofilu, gde redovno objavljuje trenutke iz svog privatnog života. 

Jelena je sada omogućila svojim brojim pratiocima da je pitaju sve ono što ih zanima, a ona se potrudila da im odgovori. 

Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

 

Između ostalog, jednog korisnika pomenute društvene mreže je zanima kako se oseća Slobina majka, Draginja Radanović, koja je nedavno hospitalizovana zbog zdravstvenih problema. 

– Kako je Slobina mama? Divno od tebe što si tako brižna – glasilo je pitanje. 

Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

 

– Goga je kao zmaj. Imala je 15 operacija, sve je ok sada, ide kući. Kada budu gotovi radovi stiže kod nas da fleksuje, radi joj se sprat, biće sve na dugme – odgovorila je Jelena. 

Ko hoće nađe način! Pošto Ivan izbegava da potpiše papire za razvod braka, Jelena se odlučila na ovaj korak

sledeća vest

Planeta

Kraj rata biće šok za Ukrajice, ali i mnoge na Zapadu! Moskva i SAD napraviće dil, a međunarodno pravo obesite Medvedev se obrušio na Džonsona! Kapitulacija Kijeva znači rat sa Puč je propao, pobeda čavista u Venecueli ruši planove Srbi će morati da plate ulazak u Hrvatsku! I ne samo Srbi, već i Bosanci, Makedonci, Crnogorci, Ameri, Britanci, Kanađani...

Kreće ETIAS sistem

Srbi će morati da plate ulazak u Hrvatsku! I ne samo Srbi, već i Bosanci, Makedonci, Crnogorci, Ameri, Britanci, Kanađani…

Od maja naredne godine državljani Velike Britanije, kao i državljani zemalja Zapadnog Balkana, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, kao i Moldavije i Ukrajine, moraće da plaćaju taksu za vizu od sedam evra. za ulazak u šengenski prostor, piše Gardijan , a prenosi Slobodna Dalmacija .

Originalni tekst