Nakon što je Jovana Cvijanović isprozivala Helenu i njenog supruga, sada se oglasila i Topalkova ćerka povodom toga.

Naime, Jovana je iz čista mira napala Helenu i rekla kako se udala samo iz koristi.

– Mediji ga znaju kao Dragan, ali nije Dragan nego Dragomir zvani Plovak… Ima tu zanimljivih priča, tek smo počeli. Nikakav Dragan nije u pitanju, već Dragomir. Helena je s njim u braku, ali nikada nije objavila njegovu glavu pošto je visok 140 cm i ima jedno 90 kilograma. Samo mu je objavila ruku da se vidi „rolex“ i „cartier“… Fizički izgled je ne radi, ali gold kartica je radi – rekla je Jovana i dodala:

– Dragomir sa mnom u životu nije bio.

Iako se Helena Topalović nikada ne oglašava za medije, ona je jako aktivna na svom Instagram profilu, pa se tim putem i revanšitaja Jovani.

Topalkova ćerka je objavila fotografiju baš onakvu kakvu je Cvijanovićka opisala i tim stavila do znanja kako je njeni komentari ne dotiču.

Na fotki se vide samo ruke nje i njenog supruga, a uz istu stavila emotikon koji se smeje. 

Foto: printscreen/Instagram

 


Trudna ćerka Mila Đuraškovića: Mlada majka javno otkrila pol deteta, nije mogla da sakrije sreću

sledeća vest

Vesti

Pritisak ili samo predstava za javnost? Kvinta Kurtiju: Ne smeš da ukineš dinar na KiM!

Politika

Pritisak ili samo predstava za javnost? Kvinta Kurtiju: Ne smeš da ukineš dinar na KiM!

Ambasade Francuske, Nemačke, Italije, Ujedinjenog Kraljevstva i SAD napominju da je nedavna uredba takozvane centralne banke Kosova o gotovinskom poslovanju i zabrani prometa sa Srbijom, koja navodno ima za cilj da „smanji falsifikovanu gotovinu, zaštiti finansijsku stabilnost, kao i da poveća transparentnost tokova gotovine“, ipak izaziva zabrinutost u pogledu uticaja posebno na zajednice sa srpskom većinom.

Važan sastanak! Predsednik Vučić oči u oči sa Lajčakom! Darko Obardović: Da li će Srbija izgubiti evropsku bitku za litijum? Reč je o milijardama! Evo koliko dugujemo bankama

Društvo

Reč je o milijardama! Evo koliko dugujemo bankama

U decembru prošle godine dug stanovništva bankama uvećan je za 4,9 odsto u odnosu na kraj 2022. godine, dug pravnih lica u istom periodu je uvećan za 1,7 odsto dok je dug preduzetnika smanjen za 1,3 procenta, navodi se u izveštaju Kreditnog biroa Udruženja banaka Srbije

Kažu da imaju obećanje!

Originalni tekst