Popularna pevačica, Nataša Bekvalac, često iznenadi svojim izjavama, ali i nasmeje sve prisutne, jer je poznata po smislu za humor.

Nataša Bekvalac, pored sjajnih pesama koje je otpevala, poznata je i po svom smislu za humor koji pokazuje u najrazličitijim prilikama.

Ovoga puta je na pitanje predstavnika sedme sile u vezi sa Acom Pejovićem i njegovom suprugom Biljanom, odgovorila u svom prepoznatljivom stilu.

Naime, novinari su upitali Natašu da li je ispratila da je Acu supruga Biljana iznenadila poklonom i kupila mu nov auto, kojim je pevač nedavno i došao na promociju svog albuma?

Foto: Tanja Andric

 

Predstavnici sedme sile pitali su Natašu da li je ispratila da je Acu Pejovića supruga Biljana iznenadila poklonom i kupila mu novi auto i da li je ona nekada bila tako darežljiva?

Nataša je prvo odgovorila „Ne“, a zatim se našalila onako kako samo ona to ume.

Foto: ATAIMAGES

 

Ima li Acina žena brata? Mislim da je ona fantastična supruga – rekla je pevačica.

Bekvalčeva je otkrila i da retko izlazi, ali i na čemu vredno radi:

Ne sećam se kad sam izašla zadnji put, nisam se zabila u kuću, već u posao, uživam u tome. Intenzivno radim na albumu, jer ga 9 godina nisam izdala – otkrila je pevačica, piše „Blic“.

Inače, Nataša se na jednom prestoničkom događaju sinoć pojavila u kombinaciji kojom je oduševila sve prisutne.

Foto: ATAIMAGES

 

Korset haljina, sa širokim donjim delom, koja je istakla njene grudi i stavila ih u prvi plan, zasigurno je zapalila maštu svih prisutnih.

Nataša Bekvalac zapalila Beograd: Pevačica obukla providnu haljinu, od ovoga srce staje (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst