REPREZENTATIVAC Srbije Vanja Marinkovi briljirao je u pobedi protiv Gruzije, a nakon mea u izjavi za medije dotakao se i Partizana, nema sumnje da e njegove rei odueviti „grobare“.

,

FOTO: FIBA.Basketball

Vanja Marinkovi je postigao 15 poena, bio je jedan od zapaenijih.

– Poeli smo utakmicu dobro. Agresivno na obe strane. Tako smo gradili nau igru. Igrali smo dobro odbranu, posebno na Dou Tomasonu. Tornik engelija je postigao 19 poena. Imali smo dobru odbranu i 9 izgubljenih lopti, uz 20 asistencija. To je bilo kljuno za nau igru. Igrali smo sa dobrom energijom, istakao je Marinkovi.

On je upitan da prokomentarie atmosferu na tribinama, a njegova izjava posebno e se dopasti „grobarima“.

– Publika je bila dobra. Kada su se spustili na etiri poena pruali su im podrku, ali ja sam igrao u Partizanu mnogo godina. Nijedna publika ne moe da se poredi sa Partizanovom. Igrao sam u odlinoj atmosferi, zakljuio je Marinkovi.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst