Nakon što je dobio ponudu da igra novog supruga Milice Milše srpska javnost se zainteresovala za njega 

foto: Instagram / danilo.che
foto: Instagram / danilo.che

Crnogorski glumac Danilo Čelebić nedavno je postao deo novog serijskog projekta zbog kojeg je iz rodne Podgorice morao da se privremeno preseli u Beograd. 

O njegovom životu se u javnosti jako malo toga zna. Danilo je završio Fakultet dramskih umetnosti na Cetinju, u klasi profesora Bora Stjepanovića.

Tokom duge karijere odigrao je veliki broj uloga u predstavama, ali i filmskim i serijskim ostvarenjima. Danila smo imali prilike da vidimo u crnogorskim serijama koje su se emitovale i na našim tv kanalima, a neke od njih su i “Budva na pjenu od mora”, “Biser Bojane”,  “Južni vetar“.

Danilo Čelebić je poprilično aktivan na društvenim mrežama, pa smo na osnovu njih mogli da vidimo da on vodi jedan zdrav način života i da se trudi da svoje slobodno vreme provodi u prirodi.

Čini se da veoma voli životinje, a upravo sa njima se često slika za društvene mreže. Danilo voli i pse i mačke, a kako mu je more od malih nogu bilo tu na dohvat ruke čini se da i u njemu veoma uživa. 

Danilo Čelebić igra novog muža Milice Milše
Danilo Čelebić igra novog muža Milice Milše foto: Instagram / danilo.che

Danilo takođe voli i konje, a pasionirani je ljubitelj jahanja. Takođe, ono u čemu mnogo uživa jeste i vožnja motocikala, a neke njegove primerke smo mogli da vidimo na društvenim mrežama. 

On je nedavno došao u Beograd, a čini se da mu glumačka postava na ovom projektu veoma prija.

Danila Čelebića smo već gledali u domaćim serijama i filmovima
Danila Čelebića smo već gledali u domaćim serijama i filmovima foto: Instagram / danilo.che

On je na svom profilu na Instagramu nedavno objavio fotografiju iz koju je stajao opis na osnovu kojeg se moglo zaključiti da je nove kolege prihvatio i zavoleo kao članove porodice. 

Originalni tekst