ŽELjKO Obradović je osvojio u evropskoj košarci sve što se moglo osvojiti i sa pravom ga mnogi smatraju najvećim trenerom ikada na Starom kontinentu.

ИГРАЧИ НЕ БИ ТРПЕЛИ ЖЕЉКА ОБРАДОВИЋА! Најбољи турски кошаркаш прозвао најтрофејнијег европског тренера свих времена

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Međutim, postoje i oni koji smatraju da sadašnji trener Partizana nikada ne bi napravio karijeru van granica Evrope. Jedan od njih je turski centar Alperen Šengun koji je pričao o razlikama između NBA i evropske košarke.

Član ekipe Hjustona spomenuo je Željka Obradovića, za koga tvrdi da se ne bi najbolje snašao u najjačoj ligi na svetu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Stvar ne bi funkcionisala, igrač to ne bi tolerisao. Igrači ne bi trpeli šta Obradović radi. U Americi ne bi mogao da radi ono što radi u Evropi. To je nešto sasvim drugačije – rekao je Šengun u jednoj turskoj TV emisiji.

Šengun je najbolji turski košarkaš, u ekipi Hjustona prošle sezone je prosečno beležio 21,1 poen, 9,4 skoka i pet asistencija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst