Nataša Kojić Taša, već 13 godina živi u Americi, a sada je njen brat, Igor Kojić odlučio da je posjeti.

Naime, Nataša se trenutno sa bratom nalazi u Majamiju, odakle je podijelila fotografije iz luksuznog hotela, te pokazala bajkoviti pogled sa terase, ali i kadar koji je “uhvatio” njen brat.

– Foto kredit ide mom batici Igoru Kojiću. Sva prava zadržavaju stepenice – napisala je Taša.

Podsjetimo, Nataša iako se nalazi već dugo u Americi, nije dobila papire za boravak, te je zatražila azil kao lezbijka.

– Sad već davne 2019. godine bilo je 10 godina otkako je Nataša u Americi, iako je očekivala da će dobiti njihove papire, to se nije desilo. Znala je da će ako napusti zemlju, uslijediti zabrana povratka, pa je sa advokatom gledala šta može da uradi, pa je po njegovom savjetu zatražila azil kao lezbijka. U obrazloženju je navedeno da kao pripadnici LGBT populacije u svojoj zemlji može da joj bude ugrožena bezbjednost pa zato traži zvaničan ostanak u Americi. Velike su vjerovatnoće da dobije boravak – rekao je nedavno izvor za “Svet”, pa dodao:

– Taša tamo radi, probija se, muči, ali od svog cilja ne odustaje. Stvara muziku, za nju se zna, imala je i neke filmske uloge, a sada je dio ekipe novog filmskog ostvarenja “Megan”, koje se prikazuje u bioskopima širom svijjeta, kao i na popularnoj platformi Netfliks. Na ovom projektu je radila pod imenom Taša Kej i njena porodica je jako ponosna zbog ovog uspjeha- rekao je izvor.

(Express/ Telegraf)

Originalni tekst